MARKO MILJKOVIĆ I VELJKO BELIVUK FOTO: PRINTSCREEN/TV PINK / - MARKO MILJKOVIĆ I VELJKO BELIVUK FOTO: PRINTSCREEN/TV PINK
01/09/2022 u 20:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Belivuk i Miljković pred Višim sudom putem video linka

Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Miljković tražili da prisustvuju kontroli otpužnice u Podgorici

Prisustvo okrivljenih državljana Srbije Veljka Belivuka i Marka Miljkovića tokom kontrole otptužnice povodm ubistva Milete Radulovića, zvanog Kapetan, u Višem sudu u Podgorici biće obezbijeđeno putem video linka, objavila je TVCG .

To je omugućeno zato što su Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Miljković tražili da prisustvuju kontroli otpužnice u Podgorici.

Ranije je Belivuku, koji se nalazi u zatvoru u Beogradu, putem zamolnice uručena optužnica ali on nije dao saglasnost da se kontrola i predstavljanje dokaza obave bez njegovog prisustva. Isto tako je postupio i Marko Miljković. 

Specijalno tužilaštvo Crne Gore podiglo je optužnicu protiv Belivuka, Miljkovića, Nebojše Jankovića i Ratka Živkovića koji su, prema dokaznom materijalu, prije dvije godine oteli Miletu Radulovića zvanog Kapetan, a potom ga predali ostalim članovima "kavačke grupe", koji su ga po nalogu Slobodana Kašćelana i Igora Božovića ubili. 

Miloš Radonjić i Petar Ðurović označeni su kao direktni izvršioci ubistva Radulovića koji se na meti ove kriminalne organizacije našao zbog sumnje da je učestvovao u planiranju ubistva Radoja Zvicera u Ukrajini početkom 2020. godine. 

Na optužnici su i Radoje Zvicer, Radoje Živković, Milan Vujotić, Dragan Knežević, Duško Roganović i Vladimir Vučković. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 10:40