/ хапшење Бељкаша -фото: ПОРТАЛ ДАН
02/12/2021 u 14:02 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Бељкаш ухапшен због покушаја убиства

Бељкаш је, како се сумња, 2. новембра, у насељу Стара Варош употребом ватреног оружја покушао лишити живота оштећене, у њиховом правцу испалио више пројектила

Подгоричка полиција ухапсила је Матију Бељкаша који је осумњичен за покушај убиства.

- Службеници Управе полиције су данас, након интензивних активности, лоцирали и лишили слободе осумњиченог за тешко убиство у покушају које је извршено почетком новембра у насељу Стара Варош на штету двије особе. Слободе је лишен М.Б. (31) због сумње да је извршио кривично дјело тешко убиство у покушају на штету А.М. (20) и И.Т. (24). Осумњиченом се на терет ставља и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја, а он ће уз кривичну пријаву бити приведен државном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици- речено је из полиције.

image
хапшење Бељкаша -фото: ПОРТАЛ ДАН

Бељкаш је, како се сумња, 2. новембра 2021. године, у насељу Стара Варош употребом ватреног оружја покушао лишити живота оштећене на начин што је у њиховом правцу испалио више пројектила. 

- А.М. је том приликом задобио тешке тјелесне повреде док И.Т. није имао повреда од ватреног оружја. Осумњичени се након извршеног кривичног дјела дао у бјекство.  Поводом конкретног кривичног дјела у континуитету су предузимане криминалистичко – оперативне мјере и радње на терену које су допринијеле да се прикупе релевантни докази који указују на сумњу да  је  М.Б. извршилац овог кривичног дјела, након чега је за њим расписана локална потјерница.  Интензивна потрага за овим лицем довела је до откривања тачне локације на којој се скривао након чега је и лишен слободе- наводе из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:18