Фото: М.Н.
13/07/2021 u 17:23 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бијело Поље: У судару возила двоје дјеце неповријеђено

Са њим су као сапутници били супруга и дбвоје мало дјеце, који су се налазили на задњем сједишту уредно постављени у посебно сједиште за дјецу и везани

У Бјелопољском наасељу Прушка, у улици Слободана Пенезића, данас око 16. сати догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовала два возила, која су се ккретала супротним странама. У та два возила било је пет лица, од којих двоје малољетно дјеце и нико срећом није повријеђен. Увиђај су по одобрењу основне државне тужитељке Данијеле Ћуковић обавили саобраћајни полицајци Центра безбједности Бијело Поље Ранко Миладиновић и Максим Јеремић.

До судара је дошло између ,,Голфа 5'''бјелопољских регистарских ознака, којим је управљао Стефан Бошковић 19), из Бијелог Поља и аутуа марке ,,БМВ'', швајцарских регистарских ознака (АГ 422015), за чијим воланом се налазио Амел Софтић (45), рођен у Бијелом Пољу, на раду у Њемачкој. Са њим су као сапутници били супруга и дбвоје мало дјеце, који су се налазили на задњем сједишту уредно постављени у посебно сједиште за дјецу и везани.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:17