СУД ЗА ПРЕКРШАЈЕ У БИЈЕЛОМ ПОЉУ / - ФОТО: МИЛОВАН НОВОВИЋ
02/12/2021 u 08:40 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бјелопољац возио са скоро пет промила алкохола у крви

Судија Андријана Булатовић, је окривљеном Х.Е. (40) из Бијелог Поља, изрекла казну затвора у трајању од 50 дана, заштитну мјеру забране управљања моторним возилом Б категорије у трајању од шест мјесеци и три казнена бода.

У бјелопољском Суду за прекршаје донијето је неколико одлука о кажњавању. Због прекршаја Закона о безбједности саобраћаја на путевима – управљање возилом под дејством алкохола у организму у концентрацији од 4,96 промила у крви, судија Андријана Булатовић, је окривљеном Х.Е. (40) из Бијелог Поља, изрекла казну затвора у трајању од 50 дана, заштитну мјеру забране управљања моторним возилом Б категорије у трајању од шест мјесеци и три казнена бода.

Такође, због прекршаја Закона о безбједности саобраћаја на путевима – одбијање подвргавања испитивању присуства алкохола у организму, судија Ахмет Међедовић је окривљеној Б.Б.(45) из Бијелог Поља, изрекао новчану казну у износу од 400 еура, заштитну мјеру забране управљања моторним возилом Б категорије у трајању од четири мјесеца и три казнена бода.

Судија Вукајло Смоловић је окривљеном С.Д.(21) из Андријевице, изрекао новчану казну у износу од 400 еура, а окривљеном Г.А.(26) из Гусиња 1.200 еура, док је окривљеном Ч.М.(21) из Берана, изрекао казну затвора у трајању од 15 дана.Прекршаји су из ТЗакона о безбједности саобраћаја.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 05:42