Zoran Brđanin
27/10/2024 u 09:45 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Brđanin: Aktivnosti vodimo u kontinuitetu, nadamo se brzom lociranju ubice

Direktor Uprave policije Crne Gore Zoran Brđanin izjavio je, povodom potrage za dvostrukim ubicom za kojeg se sumnja da je prije dva dana u bjelopoljskom selu Sokolac ubio Milanku i Jovana Madžgalja, da je agažovan veliki broj profesionalaca i policije i Vojske Crne Gore, i da očekuje brzo lociranje bjegunca.

Brđanin je u izjavi za portal "Dana" potvrdio da su angažovane posebne i antiteroristička jedininica, kao i jedinicia granične policije i jedinicie VCG, kao i helikopteri, opremljeni termovizijskim kamerama i sredstvima koja omogućavaju identifikaciju i praćenje lica u uslovima smanjene vidljivosti i savjremena oprema za nadzor i osmatranje.

- Aktivnostima rukovodi regionalni Centar bezbjednosti "Sjever", uz podršku specijalnih jedinica uključujući i rukovodioce posebnih sektora policije. Aktivnosti su kontinuirane i očekujemo brzo lociranje bjegunca, iako se radi o prilično razužnom i često nepristupačnom terenu. Pored potrage imamo zadatak, a to nam je prioritet, da obezbijedimo i okolna sela, kako bi žitelji ovog kraja bili bezbjedni. kaže direktor UP policije Zoran Brđanin.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. oktobar 2024 12:40