Brđanin sa predstavnicima FBI / - UP
29/07/2024 u 18:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Brđanin sa predstavnicima FBI-a: Obuke iz više oblasti od značaja za razvoj policije

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin sastao se sa predstavnicima FBI kancelarije u Beogradu, i tom prilikom su razgovarali o budućim zajedničkim aktivnostima i saradnji u cilju unapređenja rada crnogorske policije sa akcentom na planiranje i sprovođenje obuka iz više oblasti od značaja za razvoj policije.

Brđanin i predstavnici FBI-a osvrnuli su se i na dosadašnju operativnu saradnju koja je, kako su zaključili, na zavidnom nivou, što pokazuju i konkretni rezultati u predmetima od značaja.

- U završnici sastanka pozdravljena je dosadašnja upješna saradnja dvije partnerske službe, gdje je apostrofiran značaj usavršavanja pripadnika Uprave policije u cilju što profesionalnijeg i efikasnijeg obavljanja policijskih poslova, navode iz UP.

Predstavnici FBI koji su prisustvovali sastanku su pravni ataše Kenet Brajan, asistent pravnog atašea Brant Gejdž i Srđan Mokan.

Brđanin je ovom prilikom pozdravio imenovanje novog asistenta pravnog atašea Branta Gejdža na tu poziciju uz uvjerenje da će saradnja nastavit nesmanjenom dinamikom uz konkretne rezultate.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 13:51