Sa sastanka Brđanina sa predstavnicima projekta / - UPRAVA POLICIJE
12/07/2024 u 17:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Brđanin uvjeren u jačanje saradnje u suzbijanju krijumčarenja migranata

Direktor Uprave policije sastao se sa predstavnicima projketa EU4FAST-WB projekta „Podrška EU jačanju borbe protiv krijumčarenja migranata i trgovine ljudima na Zapadnom Balkanu“.

Zoran Brđanin se sastao sa Ivanom Radojičićem, pravnim savjetnikom ispred Njemačkog društva za međunarodnu saradnju (GIZ) i Koordinatorom crnogorskog projektnog tima EU4FAST-WB projekta „Podrška EU jačanju borbe protiv krijumčarenja migranata i trgovine ljudima na Zapadnom Balkanu“, kao i Anom Marković, asistenticom u ovom projektu.

Sastanak je bio prilika za sagledavanje tekućih i planiranih aktivnosti koje će se realizovati kroz EU4FAST-WB projekat u narednom periodu, a koje će umnogome unaprijediti kapacitete Uprave policije. Ovim povodom posebno je naglašena mogućnost Uprave policije da kroz projekat uspostavlja i jača saradnju sa drugim državama u oblasti suzbijanja krijumčarenja migranata i ilegalnih migracija.

Brđanin je pozdravio imenovanje Radojičića i izrazio uvjerenje u uspješnost buduće saradnje u okviru projekta EU4FAST-WB, kao što je to bio slučaji do sada, te zahvalio na dosadašnjoj posvećenosti kompletnog tima koji pokriva saradnju sa Upravom policije.

Na sastanku je akcentovano da će Uprava policije nastaviti da pruža punu podršku projektnom timuu cilju realizacijeaktivnosti projekta.

Radović na Generalnoj skupštini SEPCA: Borba protiv trgovine ljudima na listi nacionalnih prioriteta

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. septembar 2024 22:38