foto: RTCG / - PC
19/10/2021 u 19:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

(ВИДЕО) Лука Булатовић у опроштајном видеу: Мислио сам да сам радио по закону, данас видим да то није тако

Подсјетимо, Булатовић је прије четири дана извршио самоубиство, а овај случај је преузео специјални државни тужилац Миливоје Катнић

Породица бившег функционера за Агенције за националну безбједност Луке Булатовића дала је одобрење да његова видео порука емитује у Дневнику РТЦГ.

 - Вечерас сам се одлучио да урадим оно што сам цијелог живота осуђивао, да направим корак који није ништа друго но кукавичлук и бјежање. Ово је вечерас моја одлука, знак извињења свима са којима сам радио, због чињења или нечињења. У претходном периоду моја обавеза је била да знам, а пошто одређене ствари нисам знао, дешавале су се, прибојавао се јесам, и на тај начин угрозио своје људе и пријатеље са којима сам сарађивао и породицу. Ово је моја одлука у знак извињења свома њима. Позивам вас све који ово видите, да шта год да се деси, да наставите да живите и радите у интересу Црне Горе које смо бранили најбоље што смо могли. Скоро 30 година свог живота и рада сам мислио сам да радим са уставом и законом у најбољем интересу, грађана, својих колега и породице, данас видим да то није тако. Позивам вас све да заборавите ово лудило које се дешава ових мјесеци, да се договорите да ова земља настави да живи, да у њој и моја и ваша дјеца успјешно живе. Молим вас пријатељи опростите нека је вјечна Црна Гора - казао је Лука Булатовић у свом видеу.

Подсјетимо, Булатовић је прије четири дана извршио самоубиство, а овај случај је преузео специјални државни тужилац Миливоје Катнић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

<p>са састанка</p>

Црногорска и италијанска полиција заједно у борби против прекограничног криминала Сарадња Управе полиције и италијанских полицијских снага је ојачана његовањем активне сарадње у областима од обостраног значаја – управљања границом, борбе против илегалних миграционих токова, илегалне трговине и прекограничног криминала, осим застите културних добара и еко криминала – констатовали су на данашњем састанку Брђанин и Зелиоли

08. decembar 2021 23:57