/ - PHOTO BY COLIN DAVIS ON UNSPLASH, ilustracija
31/10/2021 u 21:06 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Цетиње: Дилери дроге на удару полиције

Тако је у ових пар дана, баш као и ноћас, претресом и контролом одређених лица откривено више мањих паковања дроге за коју се сумња да је кокаин

Службеници полиције на Цетињу имају ових дана пуне руке посла. Појачане акције које се спороводе у циљу сузбијања коришћења и стављања у промет опојних дрога усмјерене су против безбједносно интересантних лица.

Тако је у  ових пар дана, баш као и ноћас, претресом и контролом одређених лица откривено више мањих паковања дроге за коју се сумња да је кокаин. Због тога jе процесуирано неколико лица.

Службенции полиције контолишу особе за које се, према оперативним подацима, сумња да се баве уличном продајом наркотика. 

-Дрога која је пронађена претресом безбједносно интересантних лица углавном је пакована у мање количине од по одприлике два до десет грама, у такозване пвц смотуљке- казао је извор портала Дан.

Тако је ноћас код Цетињанина Д.С. (25) пронађено пвц паковање са дрогом за коју се сумња да је кокаин. Након претреса и конторле његовог возила, ово лице је спорведено у  Одељење безбједности Цетиње. 

Такође, поред службеника цетињске полиције у овим активностима учествује и испомоћ специјализована за проналазак и откривање дрога и опојних средстава.

Акције полиције које су усмјерене у циљу сузбијања држања, коришћења и стављања у промет опојних дрога су и даље у току.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 07:50