/ - илустрација фото: Твитер Управа полиције
21/10/2021 u 13:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црна Гора изручила држављанина Албаниjе Шпаниjи због издржавања затворске казне

Из Управе полиције напомињу да су службеници Управе полициjе А.Г. лишили слободе 8. априла 2021. године на граничном прелазу Божаj приликом уласка у Црну Гору.

Данас jе реализована екстрадициjа лица А.Г. (55), држављанина Републике Албаниjе, из Црне Горе у Краљевину Шпаниjу, саопштено је из Управе полиције.

Како се наводи у саопштењу за А.Г. jе НЦБ Интерпол Мадрид расписао међународну потjерницу због издржавања казне затвора у траjању од осам година и девет мjесеци на коjу jе осуђен пресудом Покраjинског суда у Аликантеу 2010. године и пресудом Врховног суда Шпаниjе 2011. године због кривичног дjела трговина дрогом у великом обиму.

А.Г. jе као члан криминалне организациjе, током 2006. године организовао и координирао увоз, складиштење и даљу продаjу око 50 килограма опоjне дроге хероин на териториjи Краљевине Шпаниjе, у областима око градова Мурсиjе и Аликантеа.

Из Управе полиције напомињу да су службеници Управе полициjе А.Г. лишили слободе 8. априла 2021. године на граничном прелазу Божаj приликом уласка у Црну Гору.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:00