/ - Фото: Биљана Брашњо
22/10/2021 u 15:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДЕТАЉИ ИСТРАГЕ: Албијанић украо а Кнежевић довезао возило?

Међутим према незваничним сазнањима портала Дан, ни Албијанић и Кнежевић не доводе се за сада у директну везу са извршењем пљачке

Стојан Албијанић и Митар Кнежевић за сада су једини који су процесуирани због оружане пљачке у Никшићу у којој је убијен радник обезбјеђења Љубиша Мрдак. Међутим према незваничним сазнањима портала Дан, ни Албијанић и Кнежевић не доводе се за сада у директну везу са извршењем пљачке. Како незваничнос азнајемо Кнежевић се сумњичи да је довезао возило које је наводно украо Албијанић. 

Мушкарац из Билеће ухапшен због оружане пљачке у Никшићу

Подсјећамо, убрзо након извршене пљачке то возило пронађено је запаљено у близини Никшића.

(ФОТО-ВИДЕО)Никшић: Пронађено запаљено возило, због оружане пљачке полиција контролише прилазе граду

Како смо раније данас објавили, Албијанић је након саслушања у тужилаштву требиње пуштен да се брани са слободе.

Оружана пљачка у Никшићу: Албијанић пуштен на слободу, тужилаштво ЦГ није тражило притвор

-Тужилаштво је поступајући по замолници Вишег државног тужилаштва Црне Горе од 21.10.2021. године у својству осумњиченог саслушали лице С.А. из Билеће због почињеног кривичног дјела Криминално удруживање из члана 401. став 4. у вези са ставом 1. КЗ Црне Горе. Такође, поступајући по наведеној замолници извршени су претреси куће и возила које користи осумњичени С.А., којом приликом су одузети одређени предмети који ће бити достављени Вишем државном тужилаштву Црне Горе-рекао је  Срђан Вукановић портпарол Тужилаштва Требиње.

Због пљачке поште у Никшићу хапшење у Херцег Новом

Албијанић је јуче ухапшен  у Билећу због сумње да је починио кривично дјело "Разбојништво". Након тога у Хервцег Новом ухапшен је Митар Кнежевић.

Одмотава се клупко: Полиција у Требињу трага и за четвртим пљачкашем никшићке поште?

До оружане пљачке у Никшићу дошло је 20.10.2021. године око девет сати, када су наоружани нападачи пресрели возило које превози новац и том приликом ранили једног чувара, док су остале раднике попрскали бибер спрејом.

Радник обезбјеђења Љубиша Мрдак (50) је накнадно преминуо.

Пљачкаши су теренцем БиХ таблица побјегли у непознатом правцу и за сада се не зна колико су новца однијели. Црногорски медији преносе да се ради о око 400.000 евра. Према незваничним информацијама, новац је допремљен због исплате пензија.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 13:08