/ фото: Цетињски лист
24/09/2021 u 14:12 h
Žana Bojanić, Željka BojanićŽana Bojanić, Željka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Детаљи истраге: Непозната особа активирала експлозив на локал Зечевића

Истрага је у току, а полиција ће испитати све околности како би се утврдило како је дошло до ове експлозије и шта је мотив напада

Цетињски кафић „Ка' дома“ оштећен је у експлозији која се догодила јутрос 3 сата и 30 минута, а како сазнаје незванично портал Дан од извора блиског истрази према првим подацима истраге непозната особа је активирала експлозивну наоправу.

Експлозија у центру Цетиња: Кафић "Ка' дома" уништен

Према незваничним информацијама, власник локала је Лука Зечевић (34) и није евидентиран у полицијским списима као безбједносно интересантна особа. Полиција ће прегледати снимке надзорних камера. Полиција ради на идентификацији починиоца овог кривичног дјела.

Јака детонација узнемирила је грађане Цетиња, а према првим информацијама, нема повријеђених. Причињена је велика материјална штета, а такође од јаке кесплозије оштећени су и поједини околни објекти. Полиција Цетиња је обавила увиђај и изузела трагове са лица мјеста који ће бити предмет вјештачења. Тужилац је упшознат са случајем.

Истрага је у току, а полиција ће испитати све околности како би се утврдило како је дошло до ове кесплозије и да ли се иза овога крије неки мотив.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:41