/ - илустрација: Ж.Б.
22/10/2021 u 13:47 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Детаљи породичне трагедије: Супругу убио чекићем, ранио ћерку и пресудио себи

Тијела преминулих упућена су у Клинички центар Црне Горе на одјељење патологије ради обдукције, а трагови вјештачења изузети са лица мјеста биће предмет вјештачења, саопштено је из ВДТ Бијело Поље

У Петњици се синоћ око 23.00 часа догодило убиство и самоубиство, а како сазнајемо незванично злочин у породичној кући починио је чекићем А.Ш. Полиција је изузела трагове са лица мјеста који ће бити предмет вјештачења.

- Државна тужитељка Вишег државног тужилаштву у Бијелом Пољу, Тања Нишавић обавила је увиђај у присуству службеника Управе полиције у мјесту Башча Ријека, општина Петњица, поводом догађаја у ком су два лица настрадала, а једно задобило тешке тјелесне поврде. До сада прикупљени подаци указују на то да је у породичној кући А.Ш.(50) лишио живота своју супругу Е.Ш.(36) и тјелесно повриједио њихову млдб.ћерку (15), након чега је у дворишту породичне куће извршио самоубиство. Тијела преминулих упућена су у Клинички центар Црне Горе на одјељење патологије ради обдукције, а трагови вјештачења изузети са лица мјеста биће предмет вјештачења- навели су из Вишег тужилаштва Бијело Поље.

Још увијек није познато шта је тачно довело до овог догађаја, али надлежни испитују да ли је евентуално узрок породични сукоб.

Према незваничним сазнањима, дјевојчица је након указане љекарске помоћи тренутно стабилно.

Такође, биће узете изјаве од оних који би евентуално могли знати нешто више и помоћи полицији и тужилаштву током истраге мотива овог злочина.

- Сумња се да је А.Ш. (50) у породичној кући, тупим предметом нанио повреде својој супрузи Е.Ш. (36) која је подлегла повредама. Он је такође повреде нанио и ћерки А.Ш. (15) која је задобила тешке тјелесне повреде- саопштено је из Управе полиције.

Осумњичени се након тога удаљио са лица мјеста и извршио самоубиство. Његово беживотно тијело полиција је пронашла око 00.30 часова. 

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:14