/ Foto: Dan, Arhiva
18/06/2022 u 10:17 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Шаковића са леђа испаљено осам метака, право чудо да још неко није страдао

Шаковић је био леђима окренут док је сједио и вечерао у локалу "Корковадо", а непознати мушкарац је пуцао у Подгоричанина на удаљености од пола метра

Подгоричанин Милић Миња Шаковић убијен је синоћ око 23.30 часова у Будви у пуцњави код бедема будванског Старог града, а у њега је испаљено осам метака. 

Убијен Милић Миња Шаковић испред кафића "Корковадо" у Будви

Мушкарац средњег раста који је био обучен у бијелу кошуљу и имао бијели качкет снимљен је на видео надзору оближњег угоститељског локала.

Према сазнањима Портала Дан, сумња се да је убица имао испод кошуље неку другу мајицу како би заварао траг током бјежања, јер је ту гардеробу скинуо са себе након убиства. 

Према ријечима очевидаца, право је чудо да неко други није страдао током пуцњаве. 

Портал Дан из извора блиских истрази провјерава да ли је убица имао подршку која га је наводила и да ли је провјеравао гдје сједи Шаковић или је ипак дјеловао сам. 

Шаковић је био леђима окренут док је сједио и вечерао у локалу "Корковадо", а непознати мушкарац је пуцао у Подгоричанина на удаљености од пола метра.

image
-Фото: Портал Дан

Полиција је до раних јутарњих сати претраживала терен.

Државна тужитељка Ана Радовић саопштила је за ТВЦГ да је у Шаковића из непосредне близине испаљено више пројектила.

-Током увиђаја изузето је више трагова, са више мјеста, и сви они ће бити предмет одговарајућих вјештачења. Наложила сам и обдукцију тијела- саопштила је Радовић.

Полиција је данас наставља обављање увиђаја.

-У сарадњи са надлежним тужилаштвом полиција предузима активности на расвјетљавању догађаја, о чијем исходу ће јавност бити благовремено обавијештена- наводи се у кратком саопштењу Управе полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:39