zatvor spuz / - DAN
24/05/2021 u 16:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дјечја порнографија: Русу одређен притвор, чекају се резултати вјештачења

У току су и даље полицијско-тужилачке радње које ће утврдити да ли су ове пријаве и тврдње тачне

Након саслушања код истражног судије, Рус А.В. (28) спроведен је у спушки затвор јер му је одређен притвор од 30 дана, незванично сазнаје портал " Дан". Овај мушкарац сумљичи се да је извршио кривично дјело дјечја порнографија на штету дјетета од пет година, чиме је потврђено раније писање Портала "Дан".

Полиција је извршила претрес стана и других просторија које користи осумњичени и привремено одузела више техничких уређаја, УСБ меморије и СИМ картице. Привремено одузети предмети упућени су у Форензички центар ради вјештачења.

Из УП су раније навели да су службеници Центра безбједности Херцег Нови у кратком року идентификовали и ухапсили осумњиченог.

У саопштењу наводе да је Рус 20. маја на плажи фотографисао наго дијете и потом ту фотографију објавио на једној друштвеној мрежи.

Истрага утврђује да ли је Рус дјевојчицама куповао слаткише и пратио их до куће

Утврђује се и да ли је те фотографије објављивао на свом профилу једне друштвене мреже

Подсјећамо, како смо извјештавали, Центру безбједности Херцег Нови стизале су од стране грађана пријаве везане за ово лице. Тако, надлежни провјеравају да ли су тачни наводи да је А.В. пратио дјевијчице, куповао им слаткише и сладолед како бих их фотографисао. Утврђује се и да ли је те фотографије објавио на једној друштвеној мрежи.

У току су и даље полицијско-тужилачке радње које ће утврдити да ли су ове пријаве и тврдње тачне.

Же.Б.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 03:33