/ -
21/08/2021 u 07:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дјевојка је плакала и молила га да не скаче са моста

Подсјетимо, Црногорска полициjа jе првих дана након другог самоубиства коjе се догодило на исти начин и на истом мјесту званично ниjе оглашавала

Док се полицаjац припремао да спријечи скок, поред мог сина jе стаjала непозната девоjка коjа га jе молила да сиђе са ограде моста - каже за "Блиц" отац тринаестогодишњег В. К. из околине Пљеваља, коjи jе прије неколико дана, по узору на популарну ТикТокерку из истог мјеста пратио, извршио самоубиство скоком са Моста на Тари.

Породица погинулог тинеjџера jош jе у шоку због трагедиjе коjа их jе задесила. Несрећни отац прича за "Блиц" да jе В. К, док се полицаjац припремао да му приђе, скочио упркос молбама непознате девоjке.

- Поред њега су се у том тренутку налазила три очевидца. Гледали су све своjим очима. Дјевоjка jе стаjала поред мог сина, плакала jе и молила га да сиђе с моста. Полицаjац коjи се налазио ту рекао jе тоj девоjци да буде поред њега - препричава он.

Како каже, његов тринаестогодишњи син jе све то вријеме сједио на огради моста.

- Ноге су му висиле доље и припремао се за скок. Полицаjац jе можда могао да га ухвати за леђа и повуче уназад, тиме би га спасио... - каже.

Полициjа jош ниjе почела да истражуjе његов телефон

Како отац В. К. наводи за "Блиц", полициjа jош ниjе почела да истражуjе телефон настрадалог тинеjџера, а они, породица, немаjу права да га преузму из полициjе.

- Речено нам jе да телефон jош нису прегледали. Из његовог мобилног ништа ниjе обрисано. И даље се у њему налазе поруке, позиви и галериjа пуна слика. Ми то не смијемо да дирамо нити смемо да узимамо телефон, jер то мора прво полициjа да уради - прича отац.

Подсјетимо, Црногорска полициjа jе првих дана након другог самоубиства коjе се догодило на исти начин и на истом мјесту званично ниjе оглашавала. На питања "Блица" ниjе било одговора. Међутим након броjних текстова о повезаности самоубиства двадесетогодишње популарне ТикТокерке из околине Пљеваља, а потом и тинеjџера коjу jу jе пратио на овоj друштвеноj мрежи, па ископирао њено самоубиство, МУП Црне Горе саопштио jе да jе истрага ова два случаjа у току. Како jе саопштено нема индициjа да jе до самоубистава дошло због некаквог ТикТок изазова, нити да jе у питању секта како су неки коментарисали по Пљевљима.

Мобилни телефони дјечака су у рукама полициjе, а шта они криjу за сада ниjе познато.

Оно што jе познато, а о чему jе "Блиц" писао, jе да се М. Г. (20) и В. К. (13) нису лично познавали, да jе двадесетогодишњакиња извршила самоубиство скоком са моста на Тари у 20 сати 27. jула ове године. Неколико дана након тога, В. К. почео jе да оставља коментаре на овоj друштвеноj мрежи да jе то што се догодило страшно и да jе он ниjе познавао. Међутим пар дана касниjе, своjу профилну слику заменио jе њеном, обjавио видео са њеним сликама и описом да jе "дјевоjка коjу воли наjвише на свијету у раjу", и да "он жели да иде у раj".

Након тога оставио jе и поруку коjом jе наjавио трагедиjу: "ускоро, исто мјесто, иста патика, исто све".

Дјечак jе, како jе за "Блиц" испричала његова сестра, кобног дана породици рекао да иде до продавнице да купи сок и нестао. Његов нестанак убрзо jе приjављен, полициjа га jе лоцирала на мосту на Тари, полицаjци су стигли док jе сједио на огради, међутим тинеjџер jе скочио у смрт пре него што су му пришли и покушали да га спријече...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:12