/ фото: Жељка Бојанић - Мјесто убиства
23/12/2021 u 17:07 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Двоструко убиство: Ухапшене четири особе, за три се трага

У октобру прошле године на Веруши су убијени Немања Прелевић и Данило Пековић

Управа полиције Црне Готре је раљсвијетлила двоструко убиство на Веруши које се догодило у октобру прошле године, а ухапшене су четири особе, двије особе у претходном периоду за друга дјела,  а три особе се потражују.

Припадници Сектора за борбу против криминала извршили су претресе на више локација, а у сарадњи са Специјалним државним тужилаштвом, ухапшено је више особа.

image
- ФОТО: ЖЕЉКА БОЈАНИЋ

У октобру прошле године на Веруши  су убијени Немања Прелевић и  Данило Пековић. Њих двојица су у ноћи 18. октобра 2020. пронађени мртви испред једне викендице на Веруши.

Убијени су из ватреног оружја док су откључавали врата викендице у којој су планирали да бораве. Тијело једног од њих пронађено је на самом прагу викендице. Сумња се да су Прелевић и Пековић два дана раније отишли на поменуту локацију и да нису убијени истог дана кад су пронађени.

- У Вишем државном тужилаштву у Подгорици формиран је предмет против НН извршилаца, због извршеног кривичног дјела тешко убиство, извршено на штету лица Н.П. и Д.П., и кривичног дјела недозвољено држање оружја и експлозивних материја, који предмет се налази у фази извиђаја, током којег извиђаја су у континуитету предузимане све неопходне мјере и радње у циљу расвјетљења овог кривичног дјела, прикупљена су обавјештења од већег броја грађана. Док је од стране тужилаштва саслушан одређени број лица, дате су наредбе Форензичком центру у Даниловграду за сва потребна вјештачења, који извјештаји су достављени овом тужилаштву, а до сада све предузете мјере и радње нису довеле до идентификације извршилаца овог кривичног дјела- саопштила је раније у одговору за портал „Дан“ портпаролка и државна тужитељка Лепа Меденица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 05:41