/ - С лица мјеста (Иван Петровић ИПЕ)
17/01/2022 u 10:22 h
Željka Bojanić, Žana BojanićŽeljka Bojanić, Žana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Толоши: У експлозији возила страдао Шаховић

Тијело страдале особе налази се пар метара од возила. Такође, на лицу мјеста примјећени су дјелови аутомобила који су се разлетјели од јачине експлозије

Једна особа страдала је у експлозивји возила која се догодила јутрос око десет часова, сазнаје незванично портал Дан. До инцидента је дошло у Улици Партизански пут. Како незванично сазнајемо ради се о Јасминку Шаховићу (32)  са Цетиња. Он је, како нам је саопштено до више извора блиских истрази, од раније познат полицији а наводно је био близак са припадницима шкаљарског клана.

Наводно је дошло до експлозије у билизини Гробља у Толошима. Инспекторли и већи број службеника полиције су на терену. Полиција истражује  да ли се у овом случају ради о организованом криминалу.

Шире лице мјеста је обезбјеђено. Форензичари изузимају трагове. Тијело страдале особе налази се пар метара од возила. Такође, на лицу мјеста примјећени су дјелови аутомобила који су се разлетјели од јачине експлозије. Возило је у потпуности уништено.

Истрага утврђује на који начин је дошло до експлозије возила. Испитаће да ли је дошло до квара на возилу или се ради о несрећи која се догодила под дејством експлозива.

Видео: Иван Петровић ИПЕ

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 13:22