Ilustracija / - UPRAVA POLICIJE
03/10/2024 u 13:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

FAST Tim i budvanska policija: Uhapšena međunarodno tražena lica, osuđena na kaznu zatvora od preko 20 godina

FAST Tima za ciljane potrage NCB Interpol-a Podgorica, u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva, uhapsili su dva međunarodno tražena lica.

- Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, FAST Tima za ciljane potrage NCB Interpol-a Podgorica, u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva, danas su locirali i lišili slobode lice B.S., turskog državljanina koji se potražuje na međunarodnom nivou od strane NCB Interpol-a Ankara radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 14 godina i tri mjeseca, na koju je osuđen zbog krivičnog djela ubistvo s umišljajem Krivičnog zakonika Republike Turske - navode u saopštenju iz Uprave policije.

Osim toga, juče su službenici Sektora za borbu protiv kriminala, u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva, locirali i lišili slobode lice I.K., državljanina Republike Albanije.

 -On koji se potražuje na međunarodnom nivou od strane NCB Interpol-a Rim radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od šest godina i tri mjeseca zbog krivičnih djela trgovina drogom, teška krađa i falsifikovanje vozačke dozvole Krivičnog zakonika Republike Italije - dodaju iz UP.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. oktobar 2024 13:35