Ilustracija / - (FOTO: PEXELS)
28/07/2024 u 11:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Hapšenje u Bijelom Polju: Odbio da postupi po naređenju policajca i vozilom ga oborio na tlo

Službenici bjelopoljske policije uhapsili su osumnjičenog za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

- Naime, krivično će za pomenuto djelo odgovarati J.B. (37) kojeg je policija zaustavila radi saobraćajne kontrole, međutim, nakon alkotestiranja na osnovu kojeg je utvrđeno prisustvo alkohola u koncentraciji većoj od 1 g/kg, on nije postupio po naređenju policijskih službenika da sa njima pođe u službene prostorije radi preduzimanja daljih mjera i radnji shodno Zakonu o bezbjednosti saobraćaja na putevima, navode iz UP.

Kako se dodaje, nastavio je kretanje vozilom u pravcu mjesta Ribarevine i tom prilikom vozilom ostvario kontakt sa policijskiim službenikom kojeg je oborio na tlo. Policijski službenik je zadobio povrede konstatovane u izvještaju ljekara specijaliste.

U odnosu na ovaj događaj policijski službenici su upoznali tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, po čijem je nalogu J.B. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Budva: Privođenje zbog fizičkog napada

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 05:11