Иван Вуковић / - ФБ:ИВАН ВУКОВИЋ
11/09/2021 u 18:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Иван Вуковић нападнут у Зети, огласио се ДПС

Они су истакли да праву ријеч и захвалност за импозантни комплекс у Балабанима, данас су изразили цивилизовани мјештани као и најмлађи суграђани који представљају већину у Зети

Градоначелник Подгорице Иван Вуковић нападнут је данас у Балабанима, а Демократска партија социјалиста осудила је тај напад.

Како су саопштили из ДПС-а, Вуковића је напао Момчило Кукуличић.

- Одбор ДПС Главног града снажно осуђује данашњи сраман и кукавички напад, зетској и широј јавности, познатог шовинисте и насилника, Момчила Kукуличића на градоначелника Подгорице Ивана Вуковића. Активисти и функционери ДФ су још једном показали сву немоћ пред резултатима и односом који градоначелник и Главни град имају према Зети од почетка мандата - навели су из ДПС-а Главног града.

Они су истакли да праву ријеч и захвалност за импозантни комплекс у Балабанима, данас су изразили цивилизовани мјештани као и наши најмлађи суграђани који представљају већину у Зети.

- И управо ће та пристојна, цивилизована и културна већина однијети убједљиву побједу над примитивизмом и шовинизмом на изборима који се одржавају у мају наредне године -  наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 18:40