Policija CG / - FOTO: TVITER
19/02/2023 u 10:40 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Iz budvanskog klana napali mladiće zbog pjesme?

Istražnje radnje policije su i dalje u toku. Utvrđuje se informacija da li su počinioci ovog napada visokopozicionirani članovi "budvanske grupe"

U jednom budvanskom lokalu, sinoć je došlo do incidenta, u kojem su povrijeđena dva mladića, koja imaju oko 20 godina, potvrđeno je nezvanično za portal Dan. 

Kako nam je kazao izvor blizak istrazi, sumnja se da su četiri muškarca, od kojih su tri starija, navodni članovi "budvanske grupe", mladiće napali zbog poručene pjesme. 

Prema nezvaničnim saznanjima, momci koji su napadnuti  bili su u društvu svojih majki. Nakon što se jedan od njih ustao i poručio pjesmu, do njegovog stola je došao jedan od navodnih članova budvaske kriminalne grupe i polio ga pivom. 

Nakon toga je došlo do verbalne rasprave, nakon čega su u sukob se uključila još tri muškarca koja su napala mladiće koji su poručili pjesmu. 

Zatim su, kako se sumnja, iz "budvanske grupe"  fizički nasrnuli na devetnaestogodišnjake, jednoga udarivši flašom po glavi a drugoga čašom s leđa.

Jedno lice, od tri koja su bili sa članovima "budvanske grupe", saslušano je od strane policije. Takođe, izjave su dali i napadnuti mladići. Za ostala tri muškarca koja su, kako se sumnja, bili dio grupe koja je napala mladiće, se traga. Saslušani su i svjedoci ovog incidenta. 

Izuzete je video nadzor lokala, radi utvrđivanja činjeničnog stanja vezanog za ovaj događaj. 

Istražnje radnje policije su i dalje u toku i utvrđuje se informacija da li su počinioci ovog napada visokopozicionirani članovi "budvanske grupe". 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 08:37