/ - Илустрација, портал Дан
13/01/2022 u 14:23 h
Željka Bojanić, Žana BojanićŽeljka Bojanić, Žana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кавчани Капетану пријетили фотографијама убијених шкаљараца, тражили да ода гдје им је "штек" оружја и дроге

Подсјећамо, Саслушањем Слободана Кашћелана и Игора Божовића, Специјално државно тужилаштво отворило је извиђај у новом предмету поводом убиства Мила Радуловића званог Капетан

Чланови кавачког клана, против којих је СДТ покренуло раније истрагу, осумњичени су да су свирепо  мучили а затим након тога убили Мила Радуловића званог Капетан, о чему је портал Дан раније писао.

Нови детаљи истраге упућују на сумњу да су наводни чланови кавачког клана од Капетана покушали да изнуде детаљне информације о шкаљарцима, о томе гдје држе дрогу којом тргују и гдје им се налази "штек" са оружјем, тако што су му пријетили да ће му показати фотографије убијених особа које безбједносне службе доводе у везу са шкаљарским кланом. Наводно, ради се о убиствима за која је осумљичена група Вељка Беливука.

Подсјећамо, како је раније писао портал Дан, према незваничним сзанањима из више извора блиских истрази, по унапријед припремљеном плану Вељко Беливук, Марко Миљковић, Небојша Јанковић и Ратко Живковић су 14.10.2020. године у Спужу отели Радуловића који се тамо налазио са  Дамиром Хоџићем и Адисом Спахићем.

Овом истрагом обухваћени су Игор Божовић, Слободан Кашћелан, Радоје Звицер, Милан Вујотић, Драган Кнежевић, Радоје Живковић, Вељко Беливук, Марко Миљковић, Небојша Јанковић, Ратко Живковић, Милош Радоњић, Душко Рогановић и Владимир Вучковић.

Међутим истрага је проширена због чега је ухапшен Перо Ђуровић, осумњичен да је био  сучесник у отмици и убиству Мила Радуловића, то је раније саопштено и из УП.

"Кавчани" задавили Капетана, уклонили предмете које је додиривао да сакрију ДНК ?

Претресени стан и возило Ђуровића: Негирао кривицу за повезаност са отмицом и убиством

Према незваничним сазнањима портала Дан, након што су кавчани убили Спахића и Хоџића, отетог Радуловића су премјестили на територији Котора. Истрага сумња да су осумњичени уз обману, пријетње и физичку силу  од њега изнудили и новац.

Ђуровић ухапшен због саучесништва у отмици и убиству Капетана

Уз насилничко физичко поступање, наводно су наредили Радуловићу да им ода све онформације везане за дјеловање криминалне групе којој је он наводно припадао, шкаљарском клану.  Након тога, према наводима истраге, Радуловић је убијен  21.12.2020. 

Подсјећамо, Саслушањем Слободана Кашћелана и Игора Божовића, Специјално државно тужилаштво отворило је извиђај у новом предмету поводом убиства Мила Радуловића званог Капетан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 18:03