/ - Кашћелан, Звицер (Детективинфо)
02/11/2021 u 12:07 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кавчани пред судом 17. новембра: Осумњичени за убиства, међу оптуженима Звицер и Кашћелан

Према наводима оптужнице, главну улогу у организацији убиства Станишића имао је и Радоје Звицер

У подгоричком Вишем суду за 17. новембар заказана је контрола оптужнице против високопозиционираних чланова кавачког клана и вођа те криминалне групе Слободана Кашћела и Радоја Звицера, саопштено је за портал Дан из Вишег суда. Оптужницом је обухваћено 14 особа које се терете да су повезане са тешким убиством Николе Станишића.

Подигнута оптужница против "кавчана": Осумњичени за убиства, међу оптуженима Звицер и Кашћелан

СДТ је оптужницом ибухватило  Кашћелана, Звицер,  Драгана Кнежевића, Милоша Радоњића,  Срђана Јуришевића , Радоја Живковића, Владимира Вучковића, Здравка Перуновића, Милана Вујотића,  Александра Драгићевића,Зорана Кажића, Милана Кнежевића,, Дарка Прелевића  и Крста Мароша.

Њима се на терет ставља: стварање криминалне организације, тешко убиство, тешко убиство путем помагања, Недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Истрага сумња да је ова група пратила Станишића и отела га, након чега га је убила у ноћи између 2. и 3. августа прошле године.

У ноћи између 2. и 3. августа саопштили су Станишићу да ће бити убијен након чега је услиједила молба жртве мучитељима да му дозволе да се помоли.

Према наводима оптужнице, главну улогу у организацији убиства Станишића имао је и Звицер који је одредио локацију гдје ће се мета отети, а потом мучити и убити.

Станишић је према евиденцији полиције означен као особа која је блиска  шкаљарском клану.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:45