Milan Knežević / - DNP
11/03/2024 u 14:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Knežević o kažnjavanju Mugoše: Veća je kazna ako neko ukrade rolnu toalet papira iz suda

Odluka disciplinskog vijeća Sudskog savjeta da se Suzana Mugoša kazni sa 30 odsto plate i zabranom napredovanja u službi predstavlja jedan od poslednjih eksera zabodenih u mrtvački sanduk crnogorskog pravosuđa, ocijenio je predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević.

- Vjerujem da je veća kazna ako neko u Višem sudu slomi vazu plastičnog cvijeća ili ukrade rolnu toalet papira, nego što je danas kažnjena Suzana Mugoša nakon njenih skandaloznih i kriminalnih izjava o postupku poznatom kao državni udar, ocijenio je Knežević.

Mugoša kažnjena 30 odsto od zarade tri mjeseca i zabranom napredovanja

Kako je naveo, iako je čitava crnogorska javnost imala priliku da se uvjeri "kako Suzana Mugoša dogovara sa Vesnom Medenicom da se ne uvrste u spise predmeta dokazi odbrane o Saši Sinđeliću, i kako trguje svojim uticajem u zapošljavanju članova porodice, i na kraju kako tvrdi da je kupljena odluka Apelacionog suda od strane nekog ambasadora, nju disciplinako vijeće kažnjava sa 30 odsto plate".   

- Toliko sam ganut da mi dođe da organizujem SMS prikupljanje sredstava za Suzanu Mugošu, jer ovoliko nepravde ne može podnijeti ni moje kameno "terorističko" srce. Ovom prilikom želim da pozovem i prozovem SDT koje je navodno saslušavalo Suzanu Mugošu da nam saopšti da li je saopštila ime ambasadora koji je navodno kupio presudu, i ako nije, da li je protiv nje pokrenuta istraga. Ukoliko nije, onda je jasno da je SDT protočni bojler kroz koji će proći još stotine Suzana Mugoša i Vesni Medenica sa kaznom od 30 odsto od plate, zaključio je Knežević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:50