Контрола саобраћаја / - УП
27/07/2021 u 10:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Контролисан 331 аутобус, кажњена 84 возача

Управа полиције ће и у наредном периоду, како кроз превентивне, тако и репересивне активности и појачане контроле, настојати да утиче на поштовање закона и понашање учесника у саобраћају

Полиција је, сходно планским активностима Управе полиције вршила појачану контролу саобраћаја од 22. до 24. јула у склопу оперативне акције "Аутобус" и контролисала 331 возача и аутобуса и санкционисала 84 возача.

Циљ акције је био појачана контрола возача и возила којима се врши јавни превоз путника, са посебним акцентом на контролу аутобуса.

Током реализације акције контролисан је 331 возач и аутобус.

Због почињених прекршаја, у складу са Законом о безбједности саобрацаја на путевима, санкционисано је 84 возача.

Управа полиције ће и у наредном периоду, како кроз превентивне, тако и репересивне активности и појачане контроле, настојати да утиче на поштовање закона и понашање учесника у саобраћају, у циљу смањења броја саобраћајних незгода са најтежим посљедицама.

Такође, користимо прилику да још једном упозоримо возаче, да усљед повећаног прилива туриста, па и возила у саобраћају, стрпљивом и пажљивом вожњом, посебно ка приморским туристичким центрима, допринесу својој и безбједности осталих учесника у саобраћају.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:12