FOTO: Primorski portal / - FOTO: PRIMORSKI PORTAL
27/07/2023 u 13:13 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kraj potrage za Beograđaninom: Pronađeno tijelo Stankovića, vozilom sletio u provaliju

Vladan Stanković (48) nestao je u ponedeljak, poslednji kontakt sa njim porodica je imala kad je toga dana oko 11 časova iz Utjehe krenuo, kako je kazao, ka Ulcinju

Potraga za Vladanom Stankovićem, koji je u ponedeljak 24. jula, nestao na putu za Ulcinj, tragično se danas okončala kada je u automobilu koji je sletio u provaliju pronađeno njegovo tijelo, potvrđeno je iz Uprave policije za portal Dan.

Potraga za Stankovićem: Vjetar onemogućava podizanje drona, supruga obišla ambulante

Vladan Stanković (48) nestao je u ponedeljak,   poslednji kontakt sa njim porodica je imala kad je toga dana oko 11 časova  iz Utjehe krenuo, kako je kazao,  ka Ulcinju.

Supruga  Vladana Stankovića, Dragica, kazala je ranije za Primorski portal da su u Utjehu stigli prijatelji iz Beograda koji su se od juče uključili u potragu  Iz vikendice ka Ulcinju krenuo je  automobilom „fiat idea“ teget boje, beogradskih registarskih oznaka BG 1986 ST.Primorskom portal u policiji je potvrđeno  da je prijavljen nestanak muške osobe, državjanina Srbije.

U razgovoru za Primorski portal, porodica Stanković je navela  da su se toga dana  spremali  da se vrate za Beograd nakon odmora na moru, u mjestu Utjeha.

– Vladan je rekao da ide u  Ulcinj da zamjeni ulje. Nije se najbolje osjećao. Preznojio se, skinuo majicu i krenuo.  Uzeo je 10 eura, a zaboravio  dokumenata- kazala je Dragica Stanković dodajući da nije dozvolio sinu da pođe sa njim.

-Tog jutra bio u bolovima.Imao je jake bolove u stomaku, a prošle godine dijagnostikovan mu je  pankreatitis. Imajući u vidu da je Vladan krenuo automobilom bez dokumenata, sumnjamo  da mu je u međuvremenu pozlilo i da ga je neko možda odveo u bolnicu. Obišli smo i bolnice, ambulante, nije dolazio. Iz policije su  am rekli da je u neku zdravstvenu ustanovu primljen bez dokumenata policiju bi obavjestili. U stalnom sam kontaktu sa inspektorima. Kaže da preduzimaju sve što mogu- kazala je Stanković.

Stankovići  žive i rade u Beogradu i nikada do sada se nije dešavalo da ovako nestane. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 06:25