Детаљ из Плава, илустрација / - Д.Ј.
21/11/2021 u 14:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривична пријава против Плављанина: Оженио се дјевојчицом

Дјевојчица и даље живи код тог човјека, који је на друштвеним мрежама објављивао фотографије са супругом и овим дјететом, које је са њим ‘‘у вези‘‘ од своје тринаесте године, саопштили су из тужилаштва

Страшан случај у Плаву узбуркао је црногорску јавност.

Наиме, послије говоркања на друштвеним мрежама, али и пријаве родбине малољетне дјевојчице (14) из Плава, чији родитеље раде у иностранству, полиција у овом граду је поднијела кривичну пријаву против једне особе из овог града, због основа сумње да је починио кривично дјело ванбрачна заједница са малољетним лицем.

- Случај је, потврђено је Новостима, преузело Више државно тужилаштво у Бијелом Пољу.

Наиме, један Плављанин чији идентитет се не открива из разумљивих разлога, код себе као другу жену довео дјевојчицу од (14), година. То је урадио прошле године!

- Дјевојчица и даље живи код тог човјека, који је на друштвеним мрежама објављивао фотографије са супругом и овим дјететом, које је са њим ''у вези'' од своје тринаесте године. Она од тада живи код њега, а случај је полицији недавно пријављен. Полиција је покушала да је одведе од њега, али му се она поново враћала... Дјевојчица је поведена на љекарско-конзилијарни преглед, а сада се чека став тужилаштва, саопштили су нам истражитељи поводом случаја који је узнемирио грађане Плава.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 15:17