/ фото илустрација
20/09/2021 u 10:26 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривичне пријаве против два љекара: Радили без дозволе

Како незванично сазнајемо из полиције, ради се о Јовану Ивовићу и Исату Јакупију

Службеници Управе полиције су државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Улцињу поднијели кривичне пријаве против два љекара. Како незванично сазнајемо из полиције, ради се о Јовану Ивовићу и Исату Јакупију.

- Кривична пријава је поднијета против Ј.И. (65) из Републике Србије стално настањеног у Бару по занимању љекар специјалиста уролог запослен у Општој болници Бар због сумње да је извршио недозвољено бављење привредном дјелатношћу. Он је, како се сумња, без дозволе надлежног органа обављао љекарске прегледе и пружао медицинску помоћ пацијентима у импровизованој амбунати која се налази у насељу ХТП Улцињска ривијера – туристичко насеље Ада Бојана- речено је из полиције.

Пријава је поднијета и против И.Ј. (59) из Бара, по занимању љекар интерниста запослен у Дому здравља „Богдан Вујошевић“ у Улцињу, због сумње да се недозвољено бавио привредном дјелатношћу у стицају са кривичним дјелом посебни случајеви фалсификовање исправе – неовлашћена употреба правог печата или знака. 

- И.Ј. је дјело које му се ставља на терет извршио тако што је, како се сумња, у дужем временском периоду без дозволе надлежног органа обављао љекарске прегледе и пружао медицинску помоћ пацијентима у импровизованој амбуланти која се налази у насељу Велика плажа а којом приликом је користио оригинал обрасце и печате ЈУ Дом здравља Улцињ- речено је из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:51