Адис Спахић / Фото: Приватна архива
03/12/2021 u 09:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мајка Адиса Спахића: Нека се заврши ова агонија, желим да знам шта је са мојим сином

Ми смо поштена породица и никада нисмо имали везе ни са каквим криминалним радњама, казала је Мирсада Спахић

Мирсада Спахић, мајка убијеног Адиса Спахића због чијег убиства су јуче у Тужилаштву за организовани криминал саслушани Вељко Беливук, Марко Миљковић, Небојша Јанковић и Ратко Живковић, казала је за "Нова.рс" да се нада да ће убиство њеног сина коначно бити расвијетљено.

Осим Адиса, поменути осумњичени саслушани су и на околности убиства Дамира Хоџића и Мила Радуловића.

Четворка је саслушана јуче у Тужилаштву за организовани криминал, а на основу замолнице Црне Горе, на околности ликвидација у тој земљи.

Осумњичени су негирали извршење злочина, а криминалној организацију коју је Беливук формирао са НН лицима у Црној Гори стављају се на терет три убиства.

image

Беливук и Миљковић

FOTO: ZORANA JEVTIć/DADO ĐILAS

Ријеч је о проширењу истраге против Беливука, Миљковића и Јанковића, а под лупом се налази и Живковић, који се не помиње у оптужници која је раније подигнута против криминалне групе вођа навијача.

Беливук, Миљковић и Јанковић негирали су кривицу, тврдећи да у вријеме ликвидација нису били у Црној Гори, а детаљну одбрану ће изнијети када буду добили све списе.

- Надам се да ће се ово коначно завршити, ова агонија у којој живимо. Ја сам мајка, морам да знам шта се догодило са мојим сином и где је његово тело. Мој син није криминалац, то су ми потврдили и из полиције, зато ме боли када га повезују са разноразним клановима. Ми смо поштена породица и никада нисмо имали везе ни са каквим недозовљеним, криминалним радњама, зато ме душа боли и увијек се питам да ли сам могла да урадим нешто другачије, да га посавјетујем да тог дана не иде. Ово мора да се ријеши- рекла је Мирсада Спахић за лист „Нова“.

Сумњиче се и за ликвидацију Kапетана

Са друге стране, криминалној организацији, чији је један од вођа Беливук, ставља се на терет и ликвидација Мила Радуловића, званог Kапетан.

Kако су раније саопштили црногорски медији, Хоџић и Спахић убијени су у Црној Гори истог дана када је у Београду у Ритопеку ликвидиран Лазар Вукићевић.

Вукићевић је једна од пет жртава, чије се убиство ставља на терет клану Беливук-Миљковић.

Са друге стране, Радуловић је нестао 14. октобра прошле године, а њега су чланови криминалне групе најприје отели, а потом пребацили на непознату локацију и убили.

Иначе, вође навијача Гробара саслушане су јуче уз присуство црногорског тужиоца Саше Чађеновића

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:08