Ilustracija / - UPRAVA POLICIJE
19/07/2024 u 16:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Maloljetnik osumnjičen da je startnim pištoljem vršnjaku nanio teške povrede

Iz Uprave policije saopšteno je da je maloljetnik (17) osumnjičen da je drugom maloljetniku(17) nanio teške tjelesne povrede.

- Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Budva je 18. jula u 02.20 časova obaviještena da se ispred jednog noćnog kluba nalazi lice sa povredama.Na lice mjesta je upućena patrola policije koja je zatekla maloljetnika starog 17 godina sa povredama u predjelu glave, te je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede – prelom dva zuba - navode iz Uprave policije.

Budva: Državljanin Srbije osumnjičen za nanošenja povreda maloljetniku

Policijski službenici došli su do sumnje da je oštećeni maloljetnik fizički napadnut ispred pomenutog ugostiteljskog objekta od strane njemu nepoznatog lica, na način što su mu zadati udarci u predjelu glave drškom od startnog pištolja.

- Daljim radom na terenu izvršilac je identifikovan – takođe maloljetno lice staro 17 godina.Pretresom stana i motocikla koje koristi ovo lice pronađen je startni pištolj sa šest komada municije koji je, zajedno sa motociklom privremeno oduzet. Sa događajem je upoznat tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru kojem su spisi predmeta dostavljeni na ocjenu i mišljenje, te će se nakon uvida u iste izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog djela - zaključuju iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

07. septembar 2024 04:55