Маскирана особа претукла члана Демократа / - фото: ФЕЈСБУК ДЕМОКРАТСКА ЦРНА ГОРА, ПРИНТСКРИН
24/12/2021 u 09:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Маскиране особе претукле члана Демократа

Криминалцима и политичким кукавицама бившег режима, из Демократа поручуjу да jе њихово вриjеме прошло и да ће одговарати за сва недjела коjа су годинама чинили над политичким неистомишљеницима

Петњичанина и члана Општинског одбора Демократа Исада Муратовића синоћ jе у дворишту породичног дома претукла група маскираних особа, објављено је на Фејсбук страници Демократске Црне Горе.

Током вечери кад jе утврђено да jе ДПС изгубио мандат у Петњици, у тоj општини претучен jе наш члан Општинског одбора, Исад Муратовић, познат као велики активиста и противник ДПС-а, казали су из Демократа.

image

ФОТО: ФЕЈСБУК ДЕМОКРАТСКА ЦРНА ГОРА

- ФОТО: ФЕЈСБУК ДЕМОКРАТСКА ЦРНА ГОРА

- По наводима г-дина Муратовића жртве овог кукавичког недjела, ради се о политички мотивисаном нападу, спроведеног од стране групе људи, блиских претходном режиму и њиховим парадржавним обавjешаjним службама - саопштено је на фејсбук страници Демократа.

Овакви мучки, кукавички и њима своjствен начин политичког дjеловања, неће нас уплашити и зауставити да ослободимо сваког човjека и сваки град од криминалних пипака бившег режима оличених у лику и дjелу бивше власти и њихових криминалних хорди, додали су.

Криминалцима и политичким кукавицама бившег режима, из Демократа поручуjу да jе њихово вриjеме прошло и да ће одговарати за сва недjела коjа су годинама чинили над политичким неистомишљеницима, и да ће ова држава пружити заштиту сваком човjеку у заштити од оваквих и сличних покушаjа застрашивања, и адекватно казнити починиоце ових гнусних, кукавичких недjела.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 12:55