Milović / - SRDJAN BOLJEVIC
23/01/2024 u 15:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milović: "Plava sveska" kompromituje Šukovića

Baš kako sam i najavio, jedva čekam kontrolno saslušanje u Skupštini Crne Gore i nove dokaze koje ću iznijeti na sjednici Odbora za bezbjednost o vezama šefa SPO-a sa OKG-a, naveo je Milović

"Plava sveska" predstavlja nezapamćeni skandal koji potpuno kompromituje šefa SPO-a Predraga Šukovića, naveo je ministar pravde Andrej Milović na društvenoj mreži X.

Podsjetimo, naš portal je ranije danas objavio sadržaj "plave sveske" koju je posredstvom advokata na ročištu za kontrolu optužnioce predao Milo Božović, predsjednik Opštine Budva kojeg SDT tereti za stvaranja kriminalne organizacije i šverca droge. Božović je na tom ročištu kazao da su u svesci prepiske njega i Predraga Šukovića koji mu je bio konsultant, dok je radio u skupštinskom Odboru za bezbjednost. "Plava sveska", naveo je Božović, demantuje navode optužnice.

- “Plava sveska” Predraga Šukovića govori umjesto mene, i danas se obraća onima koji ozbiljne stvari pokušavaju da svedu na dnevnopolitičke interese. Kompromitacija agenata naših partnerskih službi članovima OKG-a, između svega ostalog što nam govori "plava sveska", predstavlja nezapamćen skandal koji potpuno kompromituje šefa SPO-a i veliki je bezbjednosni izazov, naveo je Milović.

(FOTO) "Plava sveska" - Božović predao dokaz sudu: Šuković ga savjetovao ko "smeta" u Upravi policije

On je ponovio da jedva čeka da na Odboru za bezbjednost iznese nove dokaze.

- Baš kako sam i najavio, jedva čekam kontrolno saslušanje u Skupštini Crne Gore i nove dokaze koje ću iznijeti na sjednici Odbora za bezbjednost o vezama šefa SPO-a sa OKG-a, naveo je Milović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 03:44