Andrej Milović / - PORTAL DAN
09/06/2023 u 13:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milović podnio SDT krivične prijave protiv Abazovića i Adžića

Očekujem ažurnu reakciju SDT-a kome ću dostaviti konkretna imena i dokaze koji upućuju na to da su ova lica učestvovala u, između ostalog, kontaminiranju dokaza kojima nisu smjeli pristupiti, istakao je Milović

Uputio sam SDT-u krivičnu prijavu protiv Dritana Abazovića, Filipa Adžića i povezanih lica zbog osnovane sumnje da su zloupotrijebili službeni položaj i stvorili organizovanu kriminalnu grupu koja je imala za cilj da utiče na izborni proces i kompromituje Milojka Spajića i Pokret Evropa sad (PES), kazao je Andrej Milović, funkcioner PES-a.

- Očekujem ažurnu reakciju SDT-a kome ću dostaviti konkretna imena i dokaze koji upućuju na to da su ova lica učestvovala u, između ostalog, kontaminiranju dokaza kojima nisu smjeli pristupiti, a o čijem navodnom sadržaju su na pres konferenciji upoznali javnost i time i sami potvrdili navode iz ove prijave. Pozivu SDT odazvaće se i lica koja su otpočetka bila uključena u slučaj Do Kvona, te dostaviti materijalne dokaze, kao i adrese kripto novčanika sa kojih je uplaćivan novac. Dokazi su iskopirani na više adresa radi sigurnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 07:55