Milović i Knežević / - VLADA/RTCG
19/06/2024 u 14:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Milović u Spužu posjetio Duška Kneževića, Katnića, Lazovića, Mila Božovića

Ministar pravde Andrej Milović sa svojim saradnicima iz ministarstva i rukovodstvom UIKS-a, danas je posjetio Duška Kneževića u Spužu. Tokom obilaska UIKS-a posjetio je i Milivoja Katnića, Zorana Lazovića, Petra Lazovića, Mila Božovića, Veselina Veljovića, Sašu Čađenovića, Ljuba Bigovića i druge.

Milović je putem društvene mreže X potvrdio da je posjetio Upravu za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) radi provjere uslova u zatvorskim jedinicama.

- Cilj posjete bio je da se osigura da su svi pritvorenici i zatvorenici smješteni u skladu sa zakonom propisanim standardima, kao i da se potvrdi ispunjavanje svih humanih i sigurnosnih uslova u ovim zatvorskim jedinicama, naveo je on.

Prema saopštenju Kneževićevog advokata Marka Ivanovića upućenom medijima, navodi se da se ministar Milović prilikom ove posjete najviše interesovao za uslove i za tretman koji Duško Knežević ima u UIKS-u, prenosi portal A plus. Posebno ga je zanimalo da li je ćelija renovirana i ugrađeni aparati za normalno funkcionisanje.

Interesantan detalj, prilikom izlaska iz ćelije, je komentar ministra Milovića koji je listao knjigu Voltera Ajzaksona o Ilonu Masku: “Znači, čita se Mask?“.

Na to mu je Knežević odgovorio: “Moram, jer sam očito lekciju u Crnoj Gori slabo naučio“, na šta je ministar Milović reagovao: “To je odlično, čovjek uči dok je živ!“.

I tako je posjeta završena.

Duško Knežević: Dokaze neću dati dok sam u spuškom zatvoru

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

25. jun 2024 13:20