/ фото илустрација
15/06/2021 u 15:00 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марковић ухапшен због пиштоља и три метка: Мета био Кузман ?

Которска полиција је, предузимајући превентивне активности на подручју Општине Котор, јуче спријечила извршење тешког кривично дјело из области деликата против живота и тијела

Которска полиција је, предузимајући превентивне активности на подручју Општине Котор, јуче спријечила извршење тешког кривично дјело из области деликата против живота и тијела. Ухапшен је, према незваничним сазнањима портала Дан, Мирко Марковић, а наводно је мета напада био Данило Кузман.

- Јуче око 13.45 часова у мјесту Света Врача, припадници полиције су предузимали службене мјере и радње из својих надлежности, којом приликом су у тренутку док су се кретали службеним моторним возилом, уочили двије непознате особе како стоје на улици и да једна од њих у руци држао пиштољ. Брзом реакцијом полицијских службеника од М.М. (37) из Котора одузет је пиштољ марке „Берета 92 ФС“ калибра 9 мм, у којем су се налазила три метка од којих је један био у цијеви. М.М. је на овај начин извршио кривично дјело угрожавање сигурности на штету Д.К. а ефикасним дјеловањем полиције спријечено је евентуално извршење тежег кривичног дјела - саопштено је из Управе полиције.

О догађају је обавјештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Котору који је наложио да се М.М. лиши слободе због сумње да је извршио кривично дјело угрожавање сигурности и крвично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

- Једна особа је лишена слободе због сумње да је извршила кривично дјело угрожавање сигурности и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја- речено је из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 09:09