Sa lica mjesta / - FOTO: DAN/ŽE.BOJANIć
27/09/2024 u 16:16 h
Željka Bojanić, Gordana BojanićŽeljka Bojanić, Gordana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Na Cetinju ubijen Vasko Lješković

Cetinjanin Vasko Lješković ubijen je danas u dvorištu svoje kuće u cetinjskom naselju Bogdanov kraj, potvrđeno je portalu Dan iz policije.

On je, navodno, bio visokopozicionirani član škaljarskog klana. Lješković je, kako se sumnja ubijen iz snajpera u trenutku kada je izašao u dvorištu svoje kuće. 

Uprava policije je saopštila da je danas oko 15 sati i 25 minuta cetinjskoj policiji prijavljeno da se u dvorištu kuće u tom gradu, koja je ograđena visokim betonskim zidom, nalazi osoba za koje se sumnja da je u besvjesnom stanju.

- Policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta i utvrdili da je riječ o V.Lj. u odnosu na kojeg je upotrijebljeno vatreno oružje i on je ovom prilikom smrtno stradao - naveli su u saopštenju.

Policija sumnja da je neposredni izvršilac ovoga djela sa veće udaljenosti osmatrao oštećenog i ubio ga.

- Službenici Uprave policije, Odjeljenja bezbjednosti Cetinje uz podršku službenika Sektora za borbu protiv kriminala i taktičkih jedinica Sektora policije posebne namjene preduzimaju intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici u cilju rasvjetljavanja ovoga događaja, dok su im na raspolaganje stavljene i druge organizacione jedinice iz sastava Uprave policije - zaključili su u saopštenju.

Policija intenzivno traga za napadačem.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

27. septembar 2024 17:30