/ фото: ИЛУСТРАЦИЈА
19/10/2021 u 15:20 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Национална потрага: Због убиства у покушају ухапшен Билетић

У Беранама ухапшен К.С. ( 37) код које је пронађена муниција и особа која се потраживала због кривичног дјела убиство у покушају

Акцијом црногорске полиције у Беранама је данас ухапшен К.С. ( 37) код које је пронађена муниција и, према незваничним сазнањима, Ивана Билетића којег је полиција потраживала због кривичног дјела убиство у покушају, за шта је осумњичен.

-У Беранама је полиција данас, поступајући по оперативним информацијама, извршила претрес куће и других објеката које користи К.С. (37)  Пронађен је оквир са осам комада муниције калибра 9 мм, као и празан оквир од пиштоља ЦЗ 99 мм. По налогу поступајућег тужиоца К.С. је лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја-наводе у саопштењу из Управе полиције.

Такође, полицијски службеници су у Беранама лишили слободе Билетић. (38) по националној потрази.

- Пред Вишим судом у Бијелом Пољу се према овом лицу које се налазило у бјекству спроводи истрага за кривично дјело убиство у покушају у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја. И.Б. је спроведен од стране припадника полиције у УИКС – Затвор Бијело Поље- наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:56