Са данашњег протеста у Тузима / - Андријана Дабановић
03/10/2021 u 18:06 h
Марко СтојановићМарко Стојановић
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Надлежни морали реаговати превентивно, Шејла била угрожена због пријетњи

Полиција још увијек трага за Илиром Ђокајем (28) који је осумњичен за убиство невјенчане супруге Шејле Бакије (19) и рањавање њеног оца Шабана (42)

Убиство Шејле Бакије у Тузима, за које је осумњичен њен невјенчани супруг Илир Ђокај потресло је црногорску јавност.

Поводом овог свирепог убиства, данас је у Тузима одржан и мирни протест грађана, који су пружили подршку породици убијене Шејле, али и још једном затражили од надлежних органа да адекватније дјелују, обзиром да је овај случај могао бити спријечен.

Наиме, Шејла Бакија је 25. августа поднијела пријаву против Ђокаја због узнемиравања, наводећи да је након девет мјесеци заједничког живота одлучила, да се врати својој породици.

– Дана 25. августа 2021. године око 23 часа, налазила сам се у кући својих родитеља, Карабушко Поље ББ, Илир је дошао, ушао у двориште, па се попео на терасу. Кад сам га видјела, покушала сам да задржим врата, али их је Илир одгурнуо и ушао у кућу. Затим ми је запријетио: Ни на небу ни на земљи нећеш бит другога. Нећу ти дат, да се удаш за другога! Пролиће се крв за ову ствар! Живот ти је у мојим рукама! Затим је отишао. Кући су била присутна моја малољетна браћа и сестре, који су били у шоку од Илировог упада. Због свега овога што ми ради Илир Ђокај, осјећам се угрожено и страхујем за своју сигурност – навела је у својој пријави.

Полиција још увијек трага за Илиром Ђокајем (28) који је осумњичен за убиство невјенчане супруге Шејле Бакије (19) и рањавање њеног оца Шабана (42).

Све парламентарне партије осудиле су овај злочин, и позвале надлежне органе да што прије ријеше овај случај и починиоца приведу правди, те затражиле да се у сличним случајевима поступа агилније како би се насилници привели правди и сачували људски животи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 05:44