Драгица Секулић / - SASA MATIC
07/09/2021 u 16:38 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Невјероватно: У Србији приведена бивша црногорска министарка Драгица Секулић због бромазепама

Кутије са таблетама, на којима је писало "бромазепам" биће послате на вештачење, а против њих, у зависности од извештаја вештака, биће поднете одговарајуће кривичне пријаве

- Посланица Демократске партије социјалиста у Скупштини Црне Горе Драгица Секулић (42) приведена је синоћ на граничном прелазу Шпиљани јер је полиција у њеном пртљагу пронашла психоактивне супстанце - пишу медији у Србији.

Приведен је и О.Г. (46) који је управљао аутомобилом јер су и код њега пронађене исте супстанце.

 Драгица Секулић је у понедјељак увече, око 19 сати, аутомобилом из правца Црне Горе дошла до Шпиљана са намјером да уђе у Србију. За воланом је био Г.О. Они су полицајцима рекли да путују за Ниш.

- Полицајци су прегледом возила и путничких торби открили љекове који се налазе на листи психоактивних супстанци. Таблете, три паковања, пронађене су у торбама које су припадале Драгици Секулић и Г.О. Они нису посједовали потребан извјештај од љекара специјалисте који би потврдио да су им ти љекови преписани од стране здравствене установе - каже неименовани извор.

Основно јавно тужилаштво у Новом Пазару наложило је припадницима полиције да од политичарке и О.Г. одузму таблете.

- Они су на даље поступање предати полицијској станици у Тутину гдје су саслушани. Тужилаштво је дјело квалификовало као "Неовлашћено посједовање дрога." Кутије са таблетама, на којима је писало "бромазепам" биће послате на вјештачење, а против њих, у зависности од извјештаја вјештака, биће поднијете одговарајуће кривичне пријаве - наводи овај извор.

Након задржавања од четири сата, полиција је посланицу ДПС Драгицу Секулић и О.Б. пустила на слободу.

Драгица Секулић до прошле године била је министарка економије у Влади Црне Горе, а онда је, након прошлогодишњих избора, добила посланички мандат. Чланица је више скупштинских одбора, а међу њима су одбори за економију, финансије и буџет, као и Одбора за праћењени контролу приватизација.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 15:58