Полиција, илустрација / -
21/07/2021 u 16:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Никшић: Двије особе кривично одговарају због наркотика

Никшићка полиција је у протекла два мјесеца процесуирала 17 особа због прекршаја из Закона о спречавању злоупотреба опојних дрога

Службеници Центра безбједности Никшић су, предузимајући активности на сузбијању уличне дистрибуције наркотика, против два лица поднијели кривичне пријаве а за претходна два мјесеца прекршајно прицесуирали 17 особа. 

-Јуче је никшићка полиција у саобраћају контролисала А.Р. (24) из Никшића којом приликом су у возили пронађена четири паковања са садржајем опојне дроге кокаин. Након тога је полиција, поступајући по наредби надлежног судије, извршила претрес стана и других просторија које користи ово лице гдје је пронађена мања количина кокаин-наводе из Управе полицје.

О догађају је обавјештен државни тужилацу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се против А.Р. поднесе кривична пријава због сумње да је извшио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога. 

-Такође, кривична пријава је поднијета против М.Б. (24) из Никшића због сумње да је извршио кривично дјело омогућавање уживања опојних дрога. Контролом овог лица полиција је пронашла и одузела паковање са садржајем кокаина. Криминалистичком обрадом полиција је дошла до сумње да је М.Б. опојну дрогу набавио у циљу омогућавања уживања опојне дроге другим лицима-наводе из УП.

Никшићка полиција је у протекла два мјесеца процесуирала 17 особа због прекршаја из Закона о спречавању злоупотреба опојних дрога.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 14:11