Илустрација фото
21/07/2021 u 16:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Никшић: Расвијетљене четири крађе, осумњичене три особе

Полицијски службеници Центра безбједности Никшић су пронашли дио украдених ствари које су враћене власнику

Никшићка полиција је, предузимајући активности на расвјетљавању кривичних дјела из области имовинског криминалитета, расвијетлила два разбојништва, тешку крађу и крађу. 

-Припадници Центра безбједности Никшић су 19. јула поступили по пријави власника угоститељског објекта који је навео да је у објекту затекао непознато лице са шрафцигером у руци које је провалило у објекат и отуђило новац, те да га је он спријечио да се удаљи након извршеног дјела и задржао га до доласка полиције. Полиција је  лишила слободе З.К. (40) из Никшића због постојања основане сумње да је извршио кривично дјело разбојништво-наводе из Управе полицје.

Службеници Центра безбједности Никшић су расвијетлили и разбојништво које је извршено 14. јула на штету женске особе, идентификовала и лишила слободе осумњиченог.

-Сумња се да је С.К. (28) из Никшића са леђа пришао оштећеној и употребом физичке снаге из лијеве руке истргао новчаник са новцем, гдје је том приликом она задобила лаку тјелесну повреду. С.К. је, сумња се, извршио и кривично дјело тешка крађа на штету женске особе 6. јула, на начин што је истргао новчаник са новцем и мобилним телефоном од оштећене-наводе из УП.

Полиција је дошла до сумње да је С.К. заједно са Д.К. (23) 14. јула из круга једне фирме која је лоцирана у улици Вука Караџића отуђио дјелове од путничких моторних возила и акумулаторе.

-На овај начин осумњичени су извршили кривично дјело крађа и оба су лишени слободе и проведени надлежном тужиоцу на даљу надлежност. Полицијски службеници Центра безбједности Никшић су пронашли дио отуђених ствари које су враћене власнику-поручују из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:01