фото: Управа полиције / - фото: Управа полиције
20/08/2021 u 17:28 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Новљанин пао са 30 килограма марихуане

Како је представљено оптужницом, детаљном контролом возила полиција је у специјално израђеном бункеру пронашла укупно 75 пвц паковања дроге

Против Новљанина Николе Црнковића Виши суд у Подгорици потвридо је оптужницу којом се терети да је починио неовлашћену производњу, држање и стављање у промет опојних дрога.

Како је представљено оптужницом, 13. маја је од Подгорице до Босне и Херцеговине неовлашћено ради продаје преносио марихуану.

- По предходном договору са за сада неидентификованим лицем, да за новчану надокнаду превезе марихуану од П. до Ф. Б. и Х., у З. преузео је аутомобил марке "BMW X3 2.0 D", у којем се налазило 75 пвц паковања са садржајем суве биљне материје зелене боје укупне нето масе 34.546,129 грама, која је била сакривена у специјално направљеном бункеру у патосу од возила. Након чега је са истим кренуо за Ф. Б.и Х., како би пренио дрогу.  У чему је откривен приликом контроле полицијских службеника граничне полиције на граничном прелазу "Ш. п.", а која дрога је била намијењена даљој неовлашћеној продаји- наведено је у оптужници коју заступа државна тужитељка Данка Ивана Ђерић.

Како је раније речено из полиције, гранична полиција је контролисала Н.Ц. (23) из Херцег Новог који је управљао возилом марке „БМW X3“ подгоричких регистарских ознака.

- Детаљном контролом возила полиција је у специјално израђеном бункеру пронашла укупно 75 пвц паковања са садржајем марихуане, укупне тежине око 30 килограма- саопштено је раније из Управе полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 11:34