konatar ziks / - DAN
24/09/2021 u 17:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Новљанину 40 дана робије: Физички напао своју дјевојку, нако бјекства сам се предао

Оштећена је због повреда превезена у завод за ХМП у Херцег Новом како би јој се указала медицинска помоћ

У суду за прекршаје Будва, Одјељењу у Херцег Новом, принудно је приведен окривљени Р. А. (27) из Херцег Новог. Њему је изречена казна од 40 дана затвора јер је физички напао своју дјевојку.

-Окривљени је приведен зато што је дана 21.09.2021 године, након краће вербалне расправе са својом дјевојком К.Д. исту физички напао те јој задао ударац отвореном шаком у предјелу главе,од код ударца је оштећена пала на под и на кратко изгубила сивјест-саопштио је замјеник предсједника суда и Судија портпарол Марко Ђукановић.

Оштећена је због повреда превезена у завод за ХМП у Херцег Новом како би јој се указала медицинска помоћ.

-Окривљени је након овог догађаја напустио мјесто боравка и био у бјекству до дана 24.09.2021 године, када се у јутарњим часовима сам пријавио у станицу полиције у Херцег Новом, гдје је лишен слободе. Након принудног довођења у Суд,  дежурни судија Андрија Војводић му је за почињени прекрсај из члана 10 став 2 Закона о јавном реду и миру изрекао казну затвора у трајању од 40 дана-наводе у саопштењу.

Истом одлуком му је изрекао мјеру безбједности забрана приблизавања оштећеној у трајању од три мјесеца. Одлука суда је постала правоснажна даном доношења.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:09