Novoizabrani državni tužioci položili zakletvu / - TUžILAčKI SAVJET
02/06/2024 u 16:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Novoizabrani državni tužioci položili zakletvu

Iz Tužilačkog savjeta (TS) u Crnoj Gori saopšteno je da su novoizabrani državni tužioci položili zakletvu. Predsjednik Tužilačkog savjeta Milorad Marković čestitao je novoimenovanim državnim tužiocima i poželio uspjeh u radu.

Novoizabrani državni tužioci na mandat Igor Šćekić, Marko Ivanović, Vladan Mihailović, Damir Kujović, Džemil Kalač, Dajana Nikpaljević Knežević, državni tužioci u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, Ivan Abramović, državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, Almin Hodžić, državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, Jovan Martinović i Miloš Petrović, državni tužioci u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju, položili su zakletvu", stoji u saopštenju objavljenom na sajtu Tužilačkog savjeta.

Tužilački savjet: Ana Perović Vojinović i Vukas Radonjić izabrani za specijalne tužioce

Predsjednik Tužilačkog savjeta Milorad Marković tom prilikom čestitao je imenovanim i poželio uspjeh u radu u navedenim tužilaštvima i izrazio nadu da će "unaprijediti svoja znanja i da će tužilačku funkciju vršiti savjesno, nezavisno, nepristrasno i odgovorno po Ustavu i zakonu".

Iz TS kazali su da polaganje zakletve organizovano je u prostorijama Vrhovnog državnog tužilaštva u Podgorici.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. jun 2024 19:15