Do Kvon / - SRDJAN BOLJEVIC
08/08/2024 u 15:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Odloženo izručenje Do Kvona Južnoj Koreji

Vijeće Vrhovnog suda odgodilo je izručenje kralja kriptovaluta Do Kvona, saopštio je Vrhovni sud Crne Gore.

Kako su naveli, u postupku ekstradicije Do Kvona, a odlučujući o Zahtjevu za zaštitu zakonitosti Vrhovnog državnog tužilaštva Crne Gore od 2. avgusta ove godine, na današnjoj sjednici je donio rješenje kojim se određuje odlaganje izvršenja rješenja Višeg suda u Podgorici i Apelacionog suda Crne Gore i to do odluke Vrhovnog suda o Zahtjevu za zaštitu zakonitosti, koja će biti donijeta u zakonskom roku.

- Vrhovni sud Crne Gore u postupku ekstradicije Kwon Do Hyeonga, odlučujući o Zahtjevu za zaštitu zakonitosti Vrhovnog državnog tužilaštva Crne Gore od 02. avgusta ove godine, na današnjoj sjednici Vijeća, donio je Rješenje kojim se određuje odlaganje izvršenja rješenja Višeg suda u Podgorici i Apelacionog suda Crne Gore, do odluke Vrhovnog suda o Zahtjevu za zaštitu zakonitosti, koja će biti donijeta u zakonskom roku - piše u saopštenju.

Vrhovno državno tužilaštvo 2. avgusta podnijelo je Vrhovnom sudu Zahtjev za zaštitu zakonitosti sa predlogom za odlaganje izvršenja odluka Višeg suda u Podgorici i Apelacionog suda o izručenju Do Kvona Južnoj Koreji do donošenja odluke vijeća Vrhovnog suda.

Rodić o izručenju Do Kvona za „Dan”: Krše zakon zbog privatnog obećanja Milovića

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 23:41