/ - фото: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ
25/10/2021 u 11:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одузета полуаутоматска пушка, пет пиштоља и муниција

Поступајући по информацији да је у мјесту Ботун дошло до шенлучења, службеници полиције су око изашли на лице мјеста и затекли М.С. (29), Л.С. (30), Н.В. (31), М.Л. (29), Б.Р. (29), Н.Л. (32) и Д.К

Припадници Управе полиције су јуче у Подгорици од седам особа одузели шест комада оружја и већу количину муниције. Списи предмета достављени су надлежном тужиоцу на оцјену и мишљење. 

- Поступајући по информацији да је у мјесту Ботун дошло до шенлучења од стране више лица, службеници полиције су око 14.40 часова изашли на лице мјеста и затекли М.С. (29), Л.С. (30), Н.В. (31), М.Л. (29), Б.Р. (29), Н.Л. (32) и Д.К. (29). Контолом и прегледом ових особа полиција је пронашла и одузела полуаутоматску пушку калибра 7.62 мм, пет пиштоља и 103 комада пушчане и пиштољске муниције- речено је из полиције.

Сва лица су доведена у службене просторије Центра безбједности Подгорица и од њих су прикупљена обавјештења на околности догађаја. 

- Обавијештен је државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да му се спси предмета доставе на оцјену и мишљење- наводе из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 06:04