/ илустрација Ж.Б.
16/10/2021 u 10:19 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Оптужен за крађу 54 литра ракије и 15 кутија ламината

Поред тога, Андријевчанин је украо и алат, тестеру, бормашине, брусилице и кључеве

Основни суд у Беранама је потврдио оптужницу Основног тужилаштва, 6. октобра,  подигнуту против окривљеног Д.С из Андријевице због тешке крађе.

Оптужницом је представљено да је окривљени ннеутврђеног дана током фебруара, у селу Божиће, општина Андријевица, обио кућу и помоћни објекат оштећеног М.В.

- Подесним средством је развалио прозор од кухиње на првом спрату, а затим ускочио у унутрашњост и одузео: 15 пакета ламината, ручни цилкулар, ручну електричну глачицу, комплет алат-среберна кутија са шрафцигерима, шублерима и гедорама, пластичну канту са 50 кључева, моторну тестеру, три бормашине, нову шлајферицу са двије брусилице за оштрење алата, електричну машину за оштрење моторне тестере- наведено је оптужницом.

Након тога је са помоћног објекта, на висини од 1,50 метара уклонио цријеп са крова, а онда кроз тако направљен отвор ускочио.

- Затим је отворио поклопац од тавана димензија 80 пута 80 центиметара, ушао у унутрањост и одузео пет комада пластичних бидона са 54 литра ракије у укупној вриједности од 1.961,00 еура, а све у намјери да њиховим присвајањем себи прибави противправну имовинску корист- стоји у оптужници.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 11:54