Полиција, илустрација / - Фото Портал
04/08/2021 u 10:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Осумњичен да је подметнуо пет пожара и лажно пријавио да је повријеђен

Службеници Управе полиције су расвијетлили кривично дјело извршено на штету М.Д. из Никшића, којом приликом је уништено пет објеката који су у његовом власништву

Полиција је поднијела кривичну пријаву против Р.Љ. због сумње да је починио кривично дјело изазивање опште опасности и лажно пријављивање.

-Службеници Управе полиције су расвијетлили  кривично дјело извршено на штету М.Д. из Никшића, којом приликом је уништено пет објеката који су у његовом власништву. Наиме, у мјесту Рудине у Никшићу је на пет објеката који су у власништву оштећеног, како се сумња, подметнут пожар, те су они у потпуности уништени-наводе из Управе полциије.

Након  пријаве о догађају полицајци су изашли на лице мјета, и са вјештаком избршили увиђај и изузети трагови који су упућени на вјештачење.

-Предузимајући интензивне активности на расвјетљавању овога догађаја полиција је прикупила податке и сазнања о идентитету извршиоца - Р.Љ.. (40), против кога је поднијета кривична пријава због сумње да је извршио кривично дјело изазивање опште опасности-наводе из УП.

Осим тога против овог лица је поднијета и кривична пријава због сумње да је извршио кривично дјело лажно пријављивање.

-Будући да је 26. јуна у службеним просторијама Центра безбједности Никшић на изјаву коју је дао на записник изјавио да је 12. јуна задобио повреде нанијете оштрим предметом од стране М.Д., а која пријава је била лажна-наводе из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:47