Ombusman Siniša Bjeković / FOTO: Srđan Boljević
19/01/2023 u 21:55 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Osumnjičenom za napad na Bjekovića pritvor do 72 sata

Kako je kazao Bjeković, svakako da nije prijatno nakon svega ali on, kako ističe, sa napadačem nema nikakav lični odnos.

Osumnjičenom P.T. (50) za napad na zaštitnik ljudskih prava i sloboda Siniša Bjekovića određeno je zadržavanje do 72 sata, saopšteno je nezvanično TVCG iz Osnovnog državnog tužilaštva Podgorica, prenosi portal RTCG.

Uhapšen osumnjičeni: Bjekovića napao službenik

Bjeković je danas napadnut u svojoj kancelariji. Pripadnici podgoričke policije uhapsili su P.T. (50) zbog napada na Bjekovića. U pitanju je službenik u kancelariji Zaštitnika ljudskih prava i sloboda. Bjeković je za Portal RTCG potvrdio da je napadnut, ističući da težih posljedica nema, i da nema razloga za zabrinutost.

Kako  je kazao Bjeković, svakako da nije prijatno nakon svega ali on, kako ističe, sa napadačem nema nikakav lični odnos. 

-Težih povreda nemam, a policija će, vjerujem, dalje preduzeti sve mjere i radnje-rekao je Bjeković. 

Oglasila se i policija. 

-Pripadnici podgoričke policije preduzeli su aktivnosti iz svoje nadležnosti i lišili slobode P.T. (50). Njemu se na teret stavlja krivično djelo ugrožavanje sigurnosti koje je izvršio na štetu Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore Siniše Bjekovića. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost- saopštila je policija. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:51